Hoi Jeannette.

Ik heb veel over kleur bijgeleerd na deze 4 daagse opleiding Colour Design. Ik heb veel beter kleuren leren zien door naar hun ‘samenstelling’ te kijken. De ondertonen van een kleur kan ik ook beter herkennen. Mijn inzicht in hoe ik contrasten gebruik bij het samenstellen van kleur paletten is vergroot. Nu kan ik gemakkelijk een onderbouwt kleuren palet samenstellen. Er was een goede opbouw van de cursus die door jou duidelijk werd gegeven. Het was fijn dat de theorie werd afgewisseld door de vele praktijkoefeningen. Ook de thuisopdrachten hebben mijn kennis en mijn kijk op kleur zeker verandert. Je hebt duidelijk een grote kleurenkennis en je kwam vriendelijk, vrolijk en geïnteresseerd over. Daarom zal ik deze cursus zeker aanbevelen en je krijgt van mij een 10.

Groetjes Marianne Querido

Colour Design Course

Hallo Jeannette

Na deze cursus is mijn kijk op kleur verandert, ik vind ’t nog leuker. Ik kan beter kleuren onderscheiden in grijstinten en kan een betere uitleg geven over licht en kleur en alle verschillende contrasten. Veel oefenen, doet beter kijken heb ik geleerd. Ik heb veel bijgeleerd en opgefrist. Ik vond de oefeningen heerlijk, op les en thuis. Jeannette je weet veel over kleur en kunt het goed uitleggen.

Erica Pach

Colour Design Course

Hallo Jeanette,

Na twee leerzame en gezellige dagen heb ik al veel geleerd van jou over kleuren en van alles wat er bij komt kijken. Vooral om goed te kijken naar kleuren en toch ook je gevoel mee laten spelen. Ik wist natuurlijk niet precies wat ik kon verwachten maar ik ben blij dat deze cursus heb uitgekozen. Jouw enthousiasme over kleur en hoe je het aan ons uitlegt en vooral de praktische opdrachten, maken deze dagen zeer waardevol. Als ik ook dag 3 en 4 heb afgerond ga ik nadenken over een vervolg cursus, als ik dat zou kunnen met de ervaring die ik heb opgedaan. Dat kan zijn Personal Colour Design of Interior Colour design.

Al met al een prettige en waardevolle cursus.

Groetjes Ina Pomp

Colour Design Course

Na ons eerste telefoongesprek had ik het idee dat je dieper op de stof in zou gaan dan elders. Je hebt veel kennis van kleur en er was altijd een fijne sfeer. Ik word er blij van zoveel met kleur bezig te zijn, zeker nu ik sneller zie uit welke kleuren een kleur is opgebouwd. De stof werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg ruimte en aandacht voor de opdrachten en mijn vragen. Ik zou deze cursus zeker aanraden want kleur is overal om je heen en het is heerlijk je daarin te verdiepen.

Groeten Anita (liever geen achternaam op de site).

Colour Design Course

De training was leerzaam en de stof werd duidelijk uitgelegd. Ik kijk nu anders tegen kleur aan. De behandelde stof over kleur ga ik zeker toepassen bij advies naar inrichting van de klant bij de bouw/verbouwproces. Het was een leerrijke dag met veel interactie. Rollenspel was zeer goed om in de toekomst te gebruiken. Matthias

Het was een leerzame training en Jeannette heeft veel ervaring. De stof werd duidelijk uitgelegd en er waren praktische oefeningen. Ik kijk nu anders tegen kleur aan en zal de behandelde stof gebruiken om klanten te begeleiden met hun kleurkeuze. De dag had een goede mix van theorie en praktijk en was goed op ons product gericht. Stijn

Deze training zou verplicht moeten zijn. Jeannette gaf geen saaie uitleg en had zeer veel geduld. Ik kijk anders tegen kleur aan en kan nu een ncs code lezen. Het was een zeer leerrijke dag. Interessant en amusant. Michael

Goed gestructureerde basiscursus. Werdt op een begrijpelijke manier gebracht. Zeer leerzaam. Jeannette was absoluut bekwaam betreffende de lesstof.

Zeker en vast dat deze dag leerzaam was. De lesgeefster is energierijk, heeft veel ervaring en geeft ook goede tips & tricks. Ik zie de mogelijkheden met kleur nu ruimer en creatiever. De info over NCS was ook interessant. Super leerrijke dag en kijk op kleur verruimd!! David

De training was leerzaam, 9/10. Betreffende de lesstof was Jeannette zeer bekwaam, 10/10. De stof werd duidelijk uitgelegd, 8/10. Ik kijk nu absoluut anders tegen kleur aan. Door de achtergrond kennis begrijp ik kleur nu beter. Het is een absolute goede basis en het was perfect georganiseerd. Deze dag was een leerrijke, aangename, toffe ‘groeps’activiteit. Kan ook voor een stuk als teambuilding worden gezien.

Heel plezante avonden meegemaakt. Vlotte aangename dame die les geeft op een speelse manier.

Vorming Plus

9 op 10. Super enthousiaste leerkracht!!! Zeer tof gegeven.

Vormingplus

Prima lesgeefster, aangename sfeer. Goede uitleg. leuke tips. 10 op 10.

Vormingplus