Testimonials

Deze avond heeft ons helemaal opgefleurd in deze periode van Covid. Op de valreep niet afgelast en met 28 enthousiatelingen hebben we je coronavrij mogen luisteren. We hebben door jou veel geleerd wat kleur met ons doet en wat we denken over de anderen. Door een oefening met kleur, hebben we karaktertrekken van onszelf en andere kunnen analyseren en ongelofelijk hoe het klopt.

Wat geschiedenis over kleur was ook een leuk onderdeel. Iedereen was echt tevreden van deze leuke ontspannende avond.

Carine Thiers – Markant Waregem

Tanja Vijt

9 chefs table bart albrecht tablefever pittig.jpeg.jpg.jpg

Chefs Table

Kleur- en Interieur advies

Als er iemand passie heeft voor haar vak is het Jeannette wel, ze heeft zich zo verdiept in kleur en stijl dat als je met haar in zee gaat het er ‘boenk’ op is. Twijfel dus niet en maak een afspraak. Er gaat een wereld van kleur voor je open!!!

Super ervaring met deze topdame, samen onze kleuren besproken voor de inrichting van ons restaurant en alles klopt tot in het detail het is een pareltje geworden.

Tanja Vijt – Eigenaresse en gastvrouw  Restaurant Chef’s Table

Restaurant Chefs Table

 

 

Dimitri Van Berlo

3 chefs table bart albrecht tablefever pittig.jpeg.jpg.jpg

Chefs Table

Kleur- en Interieur advies

Topdame Jeanette , die de wereld afreist voor haar vak.

Steeds een kleurrijke verschijning die weet van aanpakken en je altijd het juiste onderbouwde kleuradvies geeft, of het nu voor je interieur, behang of ook je kledij is.

Dimitri van Berlo – Eigenaar en chef kok Restaurant Chef’s Table

Restaurant Chefs Table

Emmy van Egteren

Jeanette is een gepassioneerd en gemotiveerd mens en geeft leuke leerzame workshops.

Eve Imagocoach

Workshop Munsell kleurenleer

eve voor jou

Victori Styling

ColourDesign Module 1, 2, 3 en 4

Jeanette Hanenburg geeft met zeer veel enthousiasme de cursus Colour Design. Een zeer kleurrijke en leerzame cursus waarvan ik veel geleerd heb en zeker van heb genoten. Bedankt!

Victori Styling  Kleur & Interieur

Victori Styling

 

Jolette Wiessenberg

ColourDesign Module 1, 2, 3 en 4

Jeannette is een prachtig mens, een vakvrouw en haar grote passie is KLEUR. Ze weet dit met veel enthousiasme over te brengen. Het is echt een feestje om door haar opgeleid te worden. Als Image Stylist en docente werk ik ook al veel met kleur, maar deze onderdompeling/verdieping in kleur was prachtig. Een leven zonder kleur bestaat niet. Dank je wel Jeannette en tot de volgende keer!

Groetjes Jolette

BeautySpectrum studio

Beauty Spectrum

Leatrice Eiseman

Jeannette is a super-talented colorist with a strong work ethic. In addition, she is a delightful person to know personally, helpful, encouraging and inspiring with her knowledge and sense of color.

Leatrice Eiseman

Executive director Pantone Institute

Director at Eiseman Center for Color Information and Training

Leatrice Eiseman

 

 

Janique Schildkamp

Janique Schildkamp

Salestraining Kleur

Met een aantal imagostylisten heb ik een verkooptraining gevolgd bij ColourProfessionals. Jeannette is een warme persoonlijkheden die de training op een professionele en toegewijde manier heeft gegeven. Wat mij het meest aansprak was de persoonlijke benadering, dat je dicht bij jezelf blijft als het om marketing en acquisitie van je bedrijf gaat en dat je je verdiept in je klant! In de training ga je gericht een persoonlijk actieplan maken, Jeannette geeft je nuttige tips, ook naderhand. Kan het ieder aanbevelen!

Janique Schildkamp – Imagocoach en stylist

Unique Janique

 

Dimitris Mylonas

I’ve had the pleasure of meeting Jeannette at the meeting of the AIC (International Colour Association) in Tokyo, during which I was the chair of the study group on the language of colour. I was impressed with Jeannette’s ability to communicate effectively about a wide range of colour topics and recently we got the opportunity to collaborate for the translation and promotion of the Dutch version of an international study on colour communication across languages. Jeannette is a talented and motivated colour professional and a joy to collaborate with.

Dimitris Mylonas

Computer Science Phd graduate, data analist and Phyton lecturer

Erna Slabbekoorn

Al meerdere workshops gevolgd bij Jeannette. Ik vind haar een vakvrouw met enorme kennis op gebied van kleur. Daarnaast vind ik Jeannette een heel integere vrouw die een prettige, warme en veilige sfeer kan maken in een groep dames die elkaar daarvoor niet kenden. Ze kan op gelijkwaardig niveau haar kennis overbrengen dat maakt voor mij dat ik open sta en opneem en ook ‘durf’ te delen.

Erna Slabbekoorn – Styliste en Personal shopper

De Stijlspecialist

 

Carla van den Puttelaar

I know Jeannette Hanenburg already for a long time. She is really an expert about colors, Together we made a lot of articles for vakblad Kleur&Stijl where she shares her expertise with other professionals. Beside that she is very amiable and empathetic. For me she is the expert who loves to share here knowledge with others. Carla van den Puttelaar Hoofdredacteur vakblad Kleur&Stijl

Carla van den Puttelaar, Owner, vakblad Kleur & Stijl

Vakblad Kleur & Stijl

 

Marianne Querido

Colour Design Module 1, 2, 3 en 4

Hoi Jeannette,

Ik heb veel over kleur bijgeleerd na deze 4 daagse opleiding Colour Design. Ik heb veel beter kleuren leren zien door naar hun ‘samenstelling’ te kijken. De ondertonen van een kleur kan ik ook beter herkennen. Mijn inzicht in hoe ik contrasten gebruik bij het samenstellen van kleur paletten is vergroot. Nu kan ik gemakkelijk een onderbouwt kleuren palet samenstellen. Er was een goede opbouw van de cursus die door jou duidelijk werd gegeven. Het was fijn dat de theorie werd afgewisseld door de vele praktijkoefeningen. Ook de thuisopdrachten hebben mijn kennis en mijn kijk op kleur zeker verandert. Je hebt duidelijk een grote kleurenkennis en je kwam vriendelijk, vrolijk en geïnteresseerd over. Daarom zal ik deze cursus zeker aanbevelen en je krijgt van mij een 10.

Groetjes Marianne Querido

Ina Pomp

Colour Design Module 1

Hallo Jeanette,

Na twee leerzame en gezellige dagen heb ik al veel geleerd van jou over kleuren en van alles wat er bij komt kijken. Vooral om goed te kijken naar kleuren en toch ook je gevoel mee laten spelen. Ik wist natuurlijk niet precies wat ik kon verwachten maar ik ben blij dat deze cursus heb uitgekozen. Jouw enthousiasme over kleur en hoe je het aan ons uitlegt en vooral de praktische opdrachten, maken deze dagen zeer waardevol. Als ik ook dag 3 en 4 heb afgerond ga ik nadenken over een vervolg cursus, als ik dat zou kunnen met de ervaring die ik heb opgedaan. Dat kan zijn Personal Colour Design of Interior Colour design.

Al met al een prettige en waardevolle cursus.

Groetjes Ina Pomp

Victori Styling

 

Ina heeft de module 2, 3 en 4 ook gevolgd en kan zich nu een allround kleurdesigner noemen

Erica Pach

Hallo Jeannette

Na deze cursus is mijn kijk op kleur verandert, ik vind ’t nog leuker. Ik kan beter kleuren onderscheiden in grijstinten en kan een betere uitleg geven over licht en kleur en alle verschillende contrasten. Veel oefenen, doet beter kijken heb ik geleerd. Ik heb veel bijgeleerd en opgefrist. Ik vond de oefeningen heerlijk, op les en thuis. Jeannette je weet veel over kleur en kunt het goed uitleggen.

Erica Pach

ColourDesign Opleiding Module 1

Anita

Colour Design Module 1, 3 en 4

Na ons eerste telefoongesprek had ik het idee dat je dieper op de stof in zou gaan dan elders. Je hebt veel kennis van kleur en er was altijd een fijne sfeer. Ik word er blij van zoveel met kleur bezig te zijn, zeker nu ik sneller zie uit welke kleuren een kleur is opgebouwd. De stof werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg ruimte en aandacht voor de opdrachten en mijn vragen. Ik zou deze cursus zeker aanraden want kleur is overal om je heen en het is heerlijk je daarin te verdiepen.

Groeten Anita (liever geen achternaam op de site).

 

De training was leerzaam en de stof werd duidelijk uitgelegd

De training was leerzaam en de stof werd duidelijk uitgelegd. Ik kijk nu anders tegen kleur aan. De behandelde stof over kleur ga ik zeker toepassen bij advies naar inrichting van de klant bij de bouw/verbouwproces. Het was een leerrijke dag met veel interactie. Rollenspel was zeer goed om in de toekomst te gebruiken.

Matthias

Bedrijfstraing

Liquidfloors

 

Het was een leerzame training en Jeannette heeft veel ervaring

Het was een leerzame training en Jeannette heeft veel ervaring. De stof werd duidelijk uitgelegd en er waren praktische oefeningen. Ik kijk nu anders tegen kleur aan en zal de behandelde stof gebruiken om klanten te begeleiden met hun kleurkeuze. De dag had een goede mix van theorie en praktijk en was goed op ons product gericht.

Stijn Haerens Marketing manager

Bedrijfstraining

Liquidfloors

Deze training zou verplicht moeten zijn

Deze training zou verplicht moeten zijn. Jeannette gaf geen saaie uitleg en had zeer veel geduld. Ik kijk anders tegen kleur aan en kan nu een ncs code lezen. Het was een zeer leerrijke dag. Interessant en amusant.

Michael

Bedrijfstraining

Liquidfloors

Goed gestructureerde basiscursus

Goed gestructureerde basiscursus. Werd op een begrijpelijke manier gebracht. Zeer leerzaam. Jeannette was absoluut bekwaam betreffende de lesstof.

Bedrijfstraining

Liquidfloors

Zeker en vast dat deze dag leerzaam was

Zeker en vast dat deze dag leerzaam was. De lesgeefster is energierijk, heeft veel ervaring en geeft ook goede tips & tricks. Ik zie de mogelijkheden met kleur nu ruimer en creatiever. De info over NCS was ook interessant. Super leerrijke dag en kijk op kleur verruimd!!

David

Bedrijfstraing

Liquidfloors

Marianne Querido

Een geweldige 3 daagse Monet schilderworkshop gevolgd bij Carla Kennes. Ontzettend veel geleerd. En super gezellig. En een heerlijke lunch.
Van de opleidingen ‘ Kleur’ die ik gevolgd heb bij Jeannette Haenenburg, Colourprofessionals, in Burcht, Antwerpen heb ik heel veel kunnen gebruiken.
Zoals de complementaire kleuren bij elkaar zoeken en de kleuren mengen.
Zo zie je, je volgt bv cursussen kleur en interieur, en kleur en kleding, en je verwerkt die kennis in een schilderij van Monet😊.

De training was leerzaam, 9/10

De training was leerzaam, 9/10. Betreffende de lesstof was Jeannette zeer bekwaam, 10/10. De stof werd duidelijk uitgelegd, 8/10. Ik kijk nu absoluut anders tegen kleur aan. Door de achtergrond kennis begrijp ik kleur nu beter. Het is een absolute goede basis en het was perfect georganiseerd. Deze dag was een leerrijke, aangename, toffe ‘groeps’activiteit. Kan ook voor een stuk als teambuilding worden gezien.

Bedrijfstraining

Liquidfloors

Heel plezante avonden meegemaakt.

Heel plezante avonden meegemaakt. Vlotte aangename dame die les geeft op een speelse manier.

Vorming Plus

9 op 10

9 op 10. Super enthousiaste leerkracht!!! Zeer tof gegeven.

Vorming Plus

Prima lesgeefster

Prima lesgeefster, aangename sfeer. Goede uitleg. leuke tips. 10 op 10.

Vorming Plus