Kleur Verkoopt

En de juiste kleur nog beter.

Ontdek tijdens de presentatie van ‘Kleur Verkoopt’, hoe je kleur kunt inzetten om de verkoop te stimuleren van een product of dienst.

Kleur heeft een emotionele en psychologische impact op mensen. Vaak bewust maar nog vaker onbewust. Hoe kun je als ondernemer dit fantastische verkoopinstrument inzetten?

Natuurlijk hangt het af van wat je verkoopt en hoe je dit in de markt wilt zetten. Zijn het alleen de producten die bij dit proces belangrijk zijn of zijn het juist de medewerkers die met hun kennis over kleur de omzet kunnen laten stijgen. Voor veel ondernemers zal het een combinatie van de twee zijn.

Tijdens deze presentatie leer je hoe je de fundamenten van kleurkeuzes en de psychologische werking van kleur kunt inzetten, met hierbij veel voorbeelden. Dit kan eventueel uitgebreidt worden met voorbeelden van de deelnemers zodat de theorie nog meer tot leven komt.

Fundamenten van Kleur

Een paar voorbeelden:

Fundament van kleurbeleving: Licht

Zelfde kleding, drie verschillende lichtbronnen.

Fundament van kleurbeleving: Vorm

Gelijke kleurvlakken, verschillende vormen.

Fundament van kleurbeleving: Kleurcombinaties

Gelijke vormen, verschillende kleuren.

Hoe kun je kleur inzetten?

Ontdek het tijdens de presentatie van ‘Kleur Verkoopt’

Deze presentatie kan gecombineert worden met een trendworkshop. Er worden een aantal nieuwe trends toegelicht en de deelnemers gaan aan de slag met het maken van een moodboard. Tijdens deze workshop ontdek je hoe je een moodboard maakt met de juiste kleurcombinaties voor je product of dienst. Er kunnen kleuren uit de nieuwe trendpaletten worden gekozen die bij het nieuwe product passen of die samengaan bij al eerder gemaakte kleurkeuzes. Tijdens deze workshop ontvangt iedere deelnemer persoonlijke feedback. Ontdek meer over deze workshop op de pagina ‘Kleur in Trends’.

Deze presentatie wordt aangepast aan de doelgroep.

Interesse? Neem dan contact op via mail of bel me even.

0032(0)495-132146 of 0032(0)32905996

Hieronder meer interessante mogelijkheden voor boeiende presentaties