Project Description

Workshop Personal Colour Wheel  

Het Personal Colour Wheel geeft inzicht in jezelf en inzicht in hoe anderen jou zien. Wat is jouw uitstraling? Is die hetzelfde tussen wat jij denkt dat je uitstraalt en hoe anderen jou zien?

In deze workshop ga je dit allemaal ontdekken. We gaan op een positieve manier met kleur aan de slag en je beleeft een inspirerende dag. Je gaat zien dat je van alle kleurkenmerken kwaliteiten in huis hebt en je ontdekt verrassende inzichten over jezelf.

Het Personal Colour Wheel kun je in veel situaties inzetten en deze dag gaan we met de eerste indruk aan de slag. Op het einde ga jij met je eigen Personal Colour Wheel naar huis dat is gebaseerd op hoe jij jezelf ziet en hoe een ander jou ziet.

 

Praktische info:

Locatie:

House of Colours

Koningin Astridlaan 1

2070 Burcht-Antwerpen

0032(0)495132146

Tijd:

Inloop 10 uur. Start 10.30. Einde 15.00

Prijs:

99 euro. Inclusief btw, koffie, thee en lunch.

 

Cristel vond het lastig aan deze workshop deel te nemen, ze was meegekomen met een vriendin die haar deze workshop cadeau gegeven had. Jezelf open stellen voor vreemde mensen vond ze maar niets en ze was dan ook zeer terughoudend in het begin. Tijdens de uren die volgden kwam Cristel steeds meer los en op het einde was ze zeer tevreden met de positieve feedback die ze had gekregen op haar eerste indruk.

Marjan ziet zichzelf als rustig en nogal introvert maar altijd bereid anderen te helpen. Ze heeft graag dat zaken geordend gaan en ze blijft graag op de achtergrond. Verder laat ze initiatief nemen graag aan anderen over. Bij het invullen van het personal Colour Wheel kwam er bij Marjan een score uit die vooral in het segment van de koelere kleuren te vinden is. Nadat collega’s van Marjan dezelfde test hadden ingevuld over Marjan kwam daar een heel andere score uit. Zij zagen haar op sommige vlakken heel anders. Dit was voor Marjan een ‘eye-opener’.

 

Inschrijven Workshop via:  info@colourprofessionals.eu of jeannette.hanenburg@gmail.com

Personal Colour Wheel