Allround Kleur-designexpert

De opleiding tot allround kleur-designexpert geeft in vier modules alle inzichten in kleur en kleuradvies. Tijdens de opleidingen krijg je een stevige basis theorie, die je via de vele opdrachten, naar de praktijk leert vertalen. Na deze opleidingen ben je in staat een goed en gefundeerd kleuradvies te geven.

Je krijgt kennis over:

  • Kleursystemen
  • Vorm
  • Licht
  • Materialen
  • Textuur
  • Context
  • En nog zoveel meer

De opleiding tot allround kleuradviseur is flexibel te volgen. Je begint met module 1, waarmee je al voldoende kennis opbouwt om te starten met kleuradvies. Wil je een verdere verdieping dan kun je na het succesvol afsluiten van module 1 verder gaan met de andere opleidingen. Tijdens module 2 gaan we verder in op de psychologie van kleur. In deze module ga je ook een eigen workshop maken. Wil je liever de kant op van interieuradvies? Dit kun je leren in module 3. Ben jij helemaal gefacineerd door mensen? Volg dan zeker module 4.

Na het succesvol volgen van de 4 verschillende modules ben je in staat om kleuradvies voor, zowel interieur, als persoonlijk advies te geven en ontvang je het extra certificaat van allround kleurexpert.

Communiceer met kleur, en werk met een professionele methode.

De kennis van module 1 is de basis voor alle andere modules. Op dit fundament wordt verder voortgewerkt. Ook als je al kennis van kleur hebt zul je ondervinden dat deze methode veel nieuwe inzichten geeft en je advies voor kleur meer verdieping gaat geven.

Volg dit boeiende, interessante en leerrijke traject met veel (thuis)opdrachten. Maak voldoende tijd vrij want hoe meer je in deze opleiding investeert, hoe meer je eruit haalt. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan voorop. Deze opleiding is ook in groepsverband te volgen voor bedrijven.

Interview met allround ColourDesigner, Ina Pomp, die alle opleidingen bij ColourProfessionals heeft gevolgd.

Ontdek de opleidingen: