Colournostics – Bekijk je probleem eens anders

Een unieke coaching methode naar mentaliteitsverandering

Ontdek hoe deze coachingstool werkt in het professionele en persoonlijke leven. De methode is gebaseerd op NLP en de psychologie van kleur en haalt daarmee de blokkades uit je onderbewustzijn naar boven.

Colournostics is zo ontwikkeld dat je langdurende patronen achter je kunt laten, waardoor er een helder inzicht komt. Hierdoor kan er een positieve verandering plaatsvinden. De Colournostics methode is voor verschillende problemen, één voor één, toe te passen.

Colournostics is ontworpen om een manier van denken, emoties, gewoontes en gedrag te veranderen, en dat op een positieve en opbouwende manier.

Een coachingsessie met Colournostics duurt zo’n anderhalf uur, maar je kunt ook een verkort ‘proevertje’ van een half uur boeken om te zien of het bij je past. De prijzen zijn 97 en 37 euro.

Na de eerste sessie kun je overwegen een traject van meerdere sessies te doen waarbij je andere handvaten krijgt en we samen op weg gaan naar jouw doelen van verandering.

Neem vrijblijven contact op voor meer informatie.

Testimonials

Ik geloof in de energie van kleur en vind ook dat we meer van deze energie gebruik moeten maken. Toen dit dan ook op mijn pad kwam, besloot ik direct om een sessie te boeken bij Jeannette. Colournostics is een tool waarmee je heel snel duidelijkheid krijgt over zaken waar je mee worstelt. Het geeft je een andere mindset waar je op dat moment gebruik van kunt maken en wat je zeker helpt om de dingen op een andere manier te zien. En wat je zeker krachtiger maakt.

Colournostics is een coaching en healing tool naar mijn hart. Het programma is zachtaardig en empathisch, het systeem is heel knap uitgedacht en opgebouwd, het stappenplan werkt daarom effectief. Het materiaal ziet er prachtig uit.

Jeannette neemt je op een zachte manier mee door het proces en laat je zelf ontdekken waar de obstakels zitten en waar je de andere kijk op een probleem kunt vinden.

Het heeft mezelf verder geholpen op een aantal issues: “Ik wil je nog erg bedanken voor de colournostics sessie van gisteren Jeannette. Het heeft me behoorlijk ‘in beweging’ gebracht van binnen.”

Wat ben ik blij met de Colournostics sessie en het daaropvolgende traject dat ik met Jeannette ben aangegaan. Het heeft me duidelijkheid gegeven waarom ik zaken in mijn business niet oppakte, ook al wilde ik verandering. Door het traject te volgen heb ik samen met Jeannette een actieplan opgezet waarin alle facetten van verandering meegenomen werden.

Het fijne is dat ik zelf de inzichten ontwikkelde en dat Jeannette daarbij de richting aan gaf. Ik kan nu zeggen dat mijn zaak nu de nieuwe vorm gekregen heeft waarna ik op zoek was.

Ik had een heel sterk voorgevoel dat dit niet voor niets op mijn pad kwam en mij veel zou brengen. Op persoonlijk vlak en op zakelijk gebied. Met name het feit dat kleur zo diep doordringt en zo effectief het bewustzijn wakker kust, waardoor verandering in gang gezet kan worden op een snelle manier, is wat mij enorm aanspreekt. En ook dat je voelt wat er gebeurt en daar niet heel erg over hoeft uit te wijden. Ideaal voor mensen die min of meer op slot zitten en moeite hebben woorden aan hun gevoel te geven. De kleurkaarten en bijpassende zinnen doorbreken dat. De persoonlijke inzichten die ik nu weer heb mogen ervaren, zijn absoluut helpend in alle opzichten. Daarvoor ben ik je heel erg dankbaar. Mijn verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt, ik hoop heel snel mijn doelen hier mee te bereiken.

Ik kwam er toevallig op via Linkedin en ik heb toen een afspraak gemaakt, niet wetende wat Colournostics precies inhield. Maar omdat ik altijd en intensief met kleur werk, triggerde het me meteen. Ik weet sowieso dat kleur een krachtig middel is om mee te “communiceren”. Mijn twijfel was wel of het iets zou kunnen toevoegen voor mij, maar ik ervaren wat ik er zelf mee kan doen om mijn probleem anders te zien. Ik heb gemerkt wat het proces teweeg kan brengen en hoe het werkt. Dat is waardevol voor mij, omdat ik op deze manier een nieuwe manier van denken heb leren kennen, waarin kleur een krachtige tool is.

Ik was nieuwsgierig naar deze manier van coachen. De combinatie van NLP en de psychologie van kleur sprak me aan en het heeft mijn verwachtingen waar gemaakt, doordat het makkelijk en snel toepasbaar is in verschillende aspecten in mijn leven.

Intuïtief wist ik dat dit de tool was waarnaar ik op zoek was en het voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. De kwaliteit van de tools die voor Colournostics worden gebruikt, is goed. Wat je ziet is wat je krijgt. Als je Colournostics leert kennen, is het magisch. De resultaten die ik heb behaald, zijn verbluffend! Helemaal blij en tevreden met de coaching met Colournostics.

In mijn werk als project manager en trainer loop ik altijd tegen dezelfde problemen aan. Na een Colournostics sessie met Jeannette heb ik inzicht gekregen waar dat vandaan komt. Het is iets wat in mijn leven gekomen is en ik heel blij mee ben. Loop ik tegen een ander probleem aan dan is Colournostics daar als het nodig is en boek een sessie. Ieder moment groei je en zo groeit Colournostics ook in mijn ontwikkeling mee.

Bedankt voor je belangstelling en tot snel.