FAQ

Nog niet zeker of ColourProfessionals de geschikte partner is voor jou? Kijk dan eens bij de FAQ vragen. Iets niet duidelijk of staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op via mail, telefoon of skype.

Waarom zijn de opleidingen van ColourProfessionals anders dan andere opleidingen?

De opleidingen zitten boordevol praktijkoefeningen. De theorie wordt omgezet naar de praktijk. Je leert verschillende invalshoeken van kleur kennen en weet waarover je praat. Hierdoor leer je anders naar kleur te kijken en goed onderbouwde adviezen te geven. Je helpt  jouw klant te begeleiden naar een goede kleurkeuze. Jij wordt de professional.

Ik werk al een paar jaar met kleur. Kan ik dan instromen in de ColourDesign Advanced opleiding?

Dat gaat niet. De opleidingen zijn zo opgebouwd dat ze allemaal in verband met elkaar staan.

Wat voor voordelen haal ik uit de opleiding?

Meer kleurkennis waardoor je, met zelfvertrouwen, een goed en eerlijk advies kunt geven. Tijdens de opleiding krijg je de handvaten aangereikt hoe je een advies opbouwt.

Wat kan ik beroepsmatig met de opleidingen?

De ColourDesign Basics en Advanced zijn opleidingen die een brede kijk op kleur geven. Je algemene kennis neemt toe en je kunt dit in veel beroepsgroepen gebruiken. Wil je je verder ontwikkelen door interieur of persoonlijke kleuradviezen te gaan geven dan zijn er de Interior ColourDesign en de Personal ColourDesign opleidingen.

Kan ik zonder vooropleiding de opleiding ColourDesign Interior volgen of Personal ColourDesign?

Deze opleidingen kun je volgen na module 1 ColourDesign de Fundamentals.