Contact

FAQ

Nog niet zeker of ColourProfessionals de geschikte partner is voor jou? Kijk dan eens bij de FAQ vragen. Iets niet duidelijk of staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op via mail, telefoon of skype.

De opleidingen zitten boordevol praktijkoefeningen. De theorie wordt omgezet naar de praktijk. Je leert verschillende invalshoeken van kleur kennen en weet waarover je praat. Hierdoor leer je anders naar kleur te kijken en goed onderbouwde adviezen te geven. Je helpt  jouw klant te begeleiden naar een goede kleurkeuze. Jij wordt de professional.

Dat hangt van je vooropleiding af. Als je de ColourDesign Advanced opleiding wilt volgen dan krijg je een competentielijst toegestuurd. Hier staan de competenties die aangeleerd zijn tijdens de ColourDesign Basics opleiding. Deze zijn nodig om deze opleiding te kunnen volgen. Bij twijfel kun je beter eerst de Basics volgen. Ook voor mensen die al met kleur werken heeft de Basics opleiding voldoende uitdaging en variatie om die kennis verder te verdiepen. De Advanced opleiding sluit er daarna naadloos op aan.

Meer kleurkennis waardoor je, met zelfvertrouwen, een goed en eerlijk advies kunt geven. Tijdens de opleiding krijg je de handvaten aangereikt hoe je een advies opbouwt.

De ColourDesign Basics en Advanced zijn opleidingen die een brede kijk op kleur geven. Je algemene kennis neemt toe en je kunt dit in veel beroepsgroepen gebruiken. Wil je je verder ontwikkelen door interieur of persoonlijke kleuradviezen te gaan geven dan zijn er de Interior ColourDesign en de Personal ColourDesign opleidingen.

Dat hangt van je vooropleiding af. Zonder vooropleiding kun je niet aan deze opleiding beginnen.